Mario Basler: Schweinsteiger a Podolski sú pristarí

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 14:18 • 2 min
Mario Basler: Schweinsteiger a Podolski sú pristarí

MNÍCHOV - Bývalý nemecký futbalový reprezentant Mario Basler si myslí, že súčasné národné mužstvo je potrebné ešte viac omladiť.

slovakia

left justify in out

Podľa 47-ročného niekdajšieho hráča Werderu Brémy, Bayernu Mníchov či 1. FC Kaiserslautern by nemalo patriť miesto v nominácii na ME 2016 Bastianovi Schweinsteigerovi či Lukasovi Podolskému.


Tridsaťjedenročného záložníka Manchestru United Schweinsteigera prenasledujú v ostatných mesiacoch zdravotné problémy. Basler sa domnieva, že povolanie dlhoročného reprezentanta by bolo zo strany trénera národného tímu Joachima Löwa veľkým rizikom. "Bastiana Schweinsteigera by som nevzal. Už viac nebude mať 25 ani 28 rokov. Počas sezóny mal niekoľko zranení. Stále existuje hrozba, že by ho niečo postihlo aj na šampionáte," vyhlásil Basler pre Rheinischen Post.


Útočník Podolski sa podľa neho v tureckom klube Galatasaray Istanbul zlepšil, napriek tomu by v ofenzíve uprednostnil mladších a sviežejších hráčov. "Myslím si, že máme mladších a lepších hráčov než Podolski. Ak momentálne zranený Julian Draxler dostane od lekárov ´zelenú´, Podolski sa dostane do ťažkej situácie, čo sa týka šance na účasť na ME," doplnil Mario Basler.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona