Mario Balotelli zapletený do bitky, počas ktorej jeden muž prišiel o 3 prsty!

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 19:18 • 2 min
Mario Balotelli zapletený do bitky, počas ktorej jeden muž prišiel o 3 prsty!

BRESCIA – V rovnaký deň, ako Taliansko vyzve Belgicko na záverečnom turnaji Euro 2016, sa do správ opäť dostáva aj kontroverzný Mario Balotelli. A opäť to nemá s futbalom nič spoločné...

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník strávil minulú sezónu na hosťovaní v talianskom AC Miláno, avšak aj naďalej ostáva hráčom Liverpoolu.

Super Mario už nejakú dobu neovplýva práve oslnivou formou a práve preto ho taliansky tréner Antonio Conte vynechal z nominácie na Euro 2016. Vďaka tomu si Balotelli môže užívať letnú dovolenku.

 

Taliansky denník Corriere della Sera však dnes priniesol správy, že počas uplynulého víkendu sa Balotelli zaplietol do škaredej bitky.
 

Bitka v klube

Podľa informácií talianskeho denníka bol Balotelli v sobotu večer v Brescii, keď sa v miestnom klube strhla bitka.

 

Nie je celkom jasné, ako sa futbalista zamotal do tohto chaosu, avšak niektorí svedkovia tvrdia, bol pri začiatku konfliktu. Ďalší však tvrdia, že Balotelli odišiel preč, keď sa skupina návštevníkov pustila do bitky.

Jasným je však výsledok tejto bitky, keď 33-ročný muž prišiel počas nej o tri prsty!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies