Mario Balotelli začal Nový rok dobrým skutkom

NETKY.SK • 6 Január 2015, 14:00 • 2 min
Mario Balotelli začal Nový rok dobrým skutkom

LIVERPOOL – Taliansky futbalista Mario Balotelli si adoptoval dvoch stafordšírskych bulteriérov z miestneho záchranného centra v Liverpoole.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník Liverpoolu zverejnil na svojom Twitteri tento obrázok, na ktorom drží dvoch adoptovaných psíkov, spolu s komentárom: "Stretol som ich v miestnom záchrannom centre a teraz majú nový domov. Kto uhádne ich mená?"

 

 


Pri sťahovaní do Liverpoolu bol Mario nútený nechať svojho labradora Luckyho v Taliansku, keďže ho odmietol umiestniť do karantény pred vstupom do Spojeného kráľovstva. Ako sme si však už pri Balotellim zvykli, aj teraz vymyslel spôsob, ako zostať so svojím miláčikom v kontakte. S Luckym vedie videohovory cez FaceTime.

 

Liverpool získal Balotelliho počas letného prestupového obdobia za 16 miliónov libier a od jeho príchodu z AC Miláno zaznamenal len dva presné zásahy v drese Reds.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies