Marine Le Penová navštívila newyorský Trump Tower, s Trumpom sa údajne nestretla

NETKY.SK • 13 Január 2017, 07:18 • 2 min
Marine Le Penová navštívila newyorský Trump Tower, s Trumpom sa údajne nestretla

NEW YORK - Francúzska krajne pravicová kandidátka na prezidentský post Marine Le Penová navštívila newyorský mrakodrap Trump Tower patriaci novozvolenému americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi, ktorého je súkromným sídlom i adresou jeho volebného tímu.

slovakia

left justify in out

Le Penová však odmietla potvrdiť, či sa stretla so samotným Trumpom, svoju cestu do New Yorku označila za "súkromnú". Podľa stanice BBC ju videli s troma mužmi v tamojšej kaviarni, pričom francúzske médiá identifikovali jedného z mužov ako Louisa Aliota, jej partnera a podpredsedu hnutia Národný front (FN).

 

Le Penová, ktorá stojí na čele tohto politického subjektu, označila Trumpovo víťazstvo v prezidentských voľbách za "ďalší stavebný kameň pri budovaní nového sveta". Le Penová je jedným z najväčších favoritov do prvého kola prezidentských volieb, ktoré sa uskutoční v apríli, vyplýva z prieskumov.

 

Hovorkyňa Trumpovho volebného tímu Hope Hicksová pre novinárov uviedla: "Le Penová sa nestretne s nikým z nášho tímu." Sean Spicer, ktorý sa stane tlačovým hovorcom Bieleho domu, na sociálnej sieti Twitter potvrdil, že Le Penová sa s Trumpom ani s nikým z jeho tímu nestretne. "Trump Tower je otvorený pre verejnosť," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies