Marinčin rozhodol o výhre Edmontonu v Calgary

NETKY.SK • 15 September 2013, 09:17 • 2 min
Marinčin rozhodol o výhre Edmontonu v Calgary

EDMONTON - V sobotu odohrali prvé tri prípravné zápasy pred novou sezónou NHL.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Martin Marinčin rozhodol o víťazstve Edmontonu Oilers v sobotňajšom prípravnom zápase pred novou sezónou NHL na ľade Calgary. Dvadsaťjedenročný Košičan sa presadil strelou zápästím v 57. min. Oilers vyhrali v zrekonštruovanom Saddledome, ktorý postihli v závere júna veľké povodne, 3:2. Marinčin odohral 18:03 min a mal aj mínusový bod. Flames chceli vstúpiť do obnovenej haly víťazstvom, ale nepodarilo sa im to. "Je neuveriteľné, že môžeme hrať v tejto hale pár týždňov po katastrofe," povedal na klubovom webe tréner Flames Bob Hartley.

Keďže oba tímy majú v kempoch ešte veľa hráčov, odohrali aj duel v Edmontone, kde zvíťazilo Calgary 6:5 po samostatných nájazdoch. Ani v jednom zápase v drese Oilers nenastúpil Martin Gernát a pravdepodobne ho čaká odchod z kempu. V Belleville v Ontariu vyhral Washington nad Winnipegom 4:3 po samostatných nájazdoch. Kapitán Capitals Alexander Ovečkin si v súboji s Benom Chiarotom poranil po zásahu súperovou hokejkou tvár. Rus na pár minút musel z duelu odstúpiť, ale neskôr do hry ešte zasiahol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies