Marilyn Manson zverejnil videoklip k piesni Tattooed In Reverse

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 13:42 • 2 min
Marilyn Manson zverejnil videoklip k piesni Tattooed In Reverse

NEW YORK - Americká kapela Marilyn Manson zverejnila videoklip k piesni Tattooed In Reverse. V novinke sa objavil aj líder formácie Marilyn Manson po boku skupiny ľudí s bielymi maskami na tvárach.

slovakia

left justify in out

Okrem toho klip obsahuje aj zábery z nemocnice, kde sa záhadný tím stará o ženu, s ktorou 49-ročný spevák napokon skončí na lôžku. V úlohe zdravotnej sestry, ktorá tlačí Mansona na invalidnom vozíku, sa predstavila hudobníčka a herečka Courtney Love.

Skladba Tattooed In Reverse sa nachádza na albume Heaven Upside Down, ktorý skupina vydala vlani 6. októbra. Z nahrávky pochádzajú aj skladby We Know Where You Fucking Live, Kill4Me či Say10. Vo videoklipoch k posledným dvom menovaným sa objavil herec Johnny Depp.

 


Kapelu Marilyn Manson založili v roku 1989 spomínaný spevák Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, a gitarista Daisy Berkowitz, ktorý ju však v roku 1996 opustil. Berkowitz vlani v októbri zomrel. V súčasnosti v zostave pôsobia okrem Mansona aj Tyler Bates (gitara) či koncertní hráči Paul Wiley (gitara), Gil Sharone (bicie) a Juan Alderete (basgitara). Formácia má na konte štúdiovky Portrait Of An American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) (2000), The Golden Age Of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End Of Low (2009), Born Villain (2012), The Pale Emperor (2015) a menovanú Heaven Upside Down (2017).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies