Marilyn Manson zverejnil nový videoklip

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 16:05 • 2 min
Marilyn Manson zverejnil nový videoklip

USA - Americká kapela Marilyn Manson zverejnila videoklip k piesni The Mephistopheles Of Los Angeles.

slovakia

left justify in out

V čiernobielej novinke sa predstavili spevák zoskupenia Marilyn Manson, ktorý v klipe žehná svojim nasledovníkom, a tiež herec Michael K. Williams. O réžiu sa postaral Francesco Carrozzini, s ktorým už spolupracovali Lana Del Rey, Lenny Kravitz alebo Beyoncé.

 

Skladba The Mephistopheles Of Los Angeles pochádza z albumu The Pale Emperor (2015), na ktorom sa nachádzajú aj single Third Day of a Seven Day Binge, Deep Six či Cupid Carries a Gun. Na štúdiovke sa podieľal aj gitarista a klávesák Tyler Bates, ktorý je spolu s Mansonom aj producentom počinu. 

 

 

Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, si umelecké meno zostavil z mien dvoch známych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Preslávil sa ako člen rovnomennej kapely, ktorá má na konte deväť albumov. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens, Mobscene či prerábky ako Sweet Dreams (Are Made of This), Tainted Love alebo Personal Jesus. Manson sa okrem hudby venuje aj filmu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies