Marilyn Manson vydá nový album v januári

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:23 • 2 min
Marilyn Manson vydá nový album v januári

USA - Americký rockový hudobník Marilyn Manson oznámil, že deviata štúdiovka jeho rovnomennej kapely dostala názov The Pale Emperor a na trh sa dostane 19. januára.

slovakia

left justify in out

Manson taktiež zverejnil tracklist novinky, ktorá bude obsahovať desať skladieb vrátane už skôr zverejneného singla Third Day Of A Seven Day Binge. Na deluxe verzii sa budú nachádzať ešte tri bonusy. Nahrávka vznikala od mája 2013 do septembra tohto roku a produkovali ju samotný Manson a Tyler Bates.

 

Štyridsaťpäťročný Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, si umelecké meno zostavil z mien dvoch známych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Preslávil sa ako člen rovnomennej skupiny, ktorá svoj zatiaľ posledný album s názvom Born Villain vydala v roku 2012. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens, Mobscene či prerábky ako Sweet Dreams (Are Made of This), Tainted Love alebo Personal Jesus. Manson sa venuje aj filmu. 

 

Tracklist albumu Marilyn Manson - The Pale Emperor: 
01 Killing Strangers 
02 Deep Six 
03 Third Day Of A Seven Day Binge 
04 The Mephistopheles Of Los Angeles 
05 Warship My Wreck 
06 Slave Only Dreams To Be King 
07 The Devil Beneath My Feet 
08 Birds Of Hell Awaiting 
09 Cupid Carries A Gun 
10 Odds Of Even 

bonusové skladby deluxe verzie: 
11 Day 3 
12 Fated, Fateful, Fatal 
13 Fall Of Tthe House Of Death



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies