Marilyn Manson si zahrá v seriáli Zákon gangu

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 12:51 • 2 min
Marilyn Manson si zahrá v seriáli Zákon gangu

LOS ANGELES - Americký hudobník Marilyn Manson si zahrá v seriáli Zákon gangu (2008). Štyridsaťpäťročný rodák z Cantonu v štáte Ohio sa objaví v siedmej sezóne ako Ron Tully. Pripojí sa tak k motorkárskemu klubu, ktorý sa venuje nezákonnej činnosti vo fiktívnom kalifornskom meste Charming.

slovakia

left justify in out

"Tento seriál znamená pre mňa veľa, takisto ako aj pre môjho otca. Určite je na mňa hrdý, že som súčasťou diela, na ktoré sa možno bude nazerať ako na jeden z najúžasnejších televíznych počinov. Napriek všetkému, tento seriál je najmä o priateľstve. Takže všetko, čo teraz potrebujem, je motorka," vyhlásil Manson. 

 

Marilyn Manson, vlastným menom, Brian Hugh Warner, si umelecké meno zostavil z mien dvoch známych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Preslávil sa ako člen rovnomennej skupiny, ktorá má na konte osem štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledný Born Villain vydala v roku 2012. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens, Mobscene či prerábky ako Sweet Dreams (Are Made of This), Tainted Love alebo Personal Jesus. Manson si tiež zahral v snímkach ako napríklad Lost Highway (1997), Diabolská hra (1999), Party Monster (2003) alebo Obeť: Lovec krvi (2007). Okrem toho od roku 2004 pracuje na režisérskom filmovom debute Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona