Marilyn Manson si zahrá v seriáli Salem

NETKY.SK • 22 Január 2016, 14:31 • 2 min
Marilyn Manson si zahrá v seriáli Salem

NEW YORK - Americký spevák Marilyn Manson si zahrá v seriáli Salem (2014). Štyridsaťsedemročný interpret sa predstaví v tretej sezóne projektu, ktorý vytvorili Adam Simon a Brannon Braga.

slovakia

left justify in out

S produkciou nových častí seriálu, v ktorom Manson stvárni Thomasa Dinleyho, začali vo štvrtok v Shreveporte v štáte Louisiana. Spevák sa pritom spolu so skladateľom Tylerom Batesom postaral aj o úvodnú skladbu seriálu Cupid Carries a Gun. Pieseň sa nachádza aj na albume The Pale Emperor (2015), ktorý Manson vydal so svojou kapelou.


Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, si umelecké meno zostavil z mien dvoch známych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Preslávil sa ako člen rovnomennej kapely, ktorá má na konte deväť albumov. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens, Mobscene či prerábky ako Sweet Dreams (Are Made of This), Tainted Love alebo Personal Jesus. Manson účinkoval napríklad v roku 2013 v seriáli Californication - Orgie v Kalifornii (2007 - 2014) či v roku 2014 v projekte Zákon gangu (2008 - 2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona