Marika Gombitová splnila sen svojim fanúšikom

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 11:42 • 2 min
Marika Gombitová splnila sen svojim fanúšikom

BRATISLAVA - Marika Gombitová splnila sen svojím fanúšikom, ktorí roky čakajú na hudobný návrat kráľovnej slovenskej pop-music.

slovakia

left justify in out

Speváčka má za sebou nahrávanie titulnej piesne k filmu Sedem zhavranelých bratov, ktorá nesie názov Ten príbeh za náš sen stál. Marikin nenapodobiteľný hlas sa tak po 12 rokoch objaví v rozhlasovom éteri v novinke, ktorú sa rozhodla nahrávať v profesionálnom štúdiu, aby sa mohla naplno koncentrovať na samotnú pieseň a naplniť tak očakávania svojich priaznivcov. Tí už čoskoro budú mať možnosť počuť novú pesničku v premiére na Rádiu Slovensko.

 

Filmová verzia rozprávky Pavla Dobšinského Sedem zhavranelých bratov speváčku podľa jej vyjadrení veľmi oslovila. "Vznikol skutočne krásny, pravdivý a hlboký film, ktorý sa bude divákom páčiť. Preto som s radosťou prijala ponuku naspievať doň titulnú pieseň," komentovala vznik pesničky, ktorej text napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl. "V rozprávkach sa skrývajú večné posolstvá a múdrosť mnohých generácií a aj posolstvo tejto pesničky, vychádzajúce z filmovej podoby, hovorí o sile snov. Vďaka snom sa dokážeme nielen vyrovnať s osudom, ale ho aj zmeniť či premôcť," poznamenala Marika Gombitová s tým, že sa teší na premiéru novej rozprávky. "A želám filmu aj filmovej pesničke úspech a veľa divákov."

 

Nová slovensko-česká filmová rozprávka príde do našich kín 28. mája. Filmové dialógy v slovenskom znení pripravil Ľubomír Feldek. Diváci sa môžu tešiť aj na herecké výkony Jany Oľhovej (matka), Mariána Geišberga (otec), Csongora Kassaia (farár), Kristíny Svarinskej (slúžka) či Miroslava Nogu (kráľ). Na Slovensku sa nakrúcalo v Terchovej, v Zuberci a vo Vysokých Tatrách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies