Marihuana mi pomáha s tvorivým procesom, tvrdí Zayn Malik

NETKY.SK • 28 Marec 2016, 10:20 • 2 min
Marihuana mi pomáha s tvorivým procesom, tvrdí Zayn Malik

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik priznal, že vďaka fajčeniu marihuany sa cíti kreatívny.

slovakia

left justify in out

Uviedol tak v rozhovore pre britský magazín New Musical Express (NME). „Nechcem hovoriť kedy som začal, pretože nechcem ovplyvňovať ostatných,“ uviedol niekdajší člen skupiny One Direction, ktorý 25. marca vydal svoj debutový sólový počin Mind of Mine. Podľa slov 23-ročného interpreta je to jednoducho niečo, čo robí sám. „Ak fajčíte kvalitnú marihuanu, niekedy to pomáha s tvorivým procesom,“ doplnil rodák z Bradfordu.


Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA. S prvým sólovým singlom Pillowtalk zo spomínanej štúdiovky Mind of Mine sa mu podarilo dobyť britský aj americký rebríček.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies