Marie Rottrová pre chorobu odložila bratislavský galakoncert

NETKY.SK • 5 December 2016, 10:47 • 2 min
Marie Rottrová pre chorobu odložila bratislavský galakoncert

BRATISLAVA - Česká speváčka Marie Rottrová, ktorá mala v pondelok 12. decembra odohrať v Bratislave špeciálny vianočný galakoncert, sa rozhodla vystúpenie presunúť na budúci rok. Dôvodom je choroba, pre ktorú musela 75-ročná interpretka zrušiť viacero koncertov. Novým termínom je štvrtok 9. februára, pričom miestom konania naďalej zostáva Hant Aréna. Ako uviedli organizátori podujatia, zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade, že niekomu nebude nový termín vyhovovať, vstupenky je možné vrátiť do konca roka 2016.

slovakia

left justify in out

Vo februári sa spolu s obľúbenou speváčkou v Bratislave predstavia aj skôr avizovaní hostia, a to herec Jiří Bartoška, speváčka Magdaléna Urbanová a speváci Jaroslav Wykrent a Petr Němec. Súbor Hradišťan pod vedením Jiřího Pavlicu však už v novom termíne nevystúpi. Podľa organizátorov je ale možné, že ho nahradí iný hudobný hosť, o ktorom budú fanúšikov a fanúšičky informovať. Rodáčku z mestečka Hrušov pri Ostrave bude hudobne sprevádzať kapela Neřež.

 

Marie Rottrová, známa aj ako Lady Soul, začínala kariéru s rockovou kapelou Samuel a soulovou skupinou Majestic. Po roku 1969 začala profesionálne vystupovať so skupinou Flamingo, od roku 1989 pôsobí sólovo alebo so spomínanou skupinou Neřež. Nahrala niekoľko desiatok albumov a k jej najväčším hitom patria piesne Ten vůz už jel, Lásko voníš deštěm, S tebou, Řeka lásky, Markétka, Večerem zhýčkaná alebo Zřejmě letos nikde nejsou kytky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona