Marie Rottrová mení termín bratislavského koncertu, vystúpi 9. februára

NETKY.SK • 6 December 2016, 12:06 • 2 min
Marie Rottrová mení termín bratislavského koncertu, vystúpi 9. februára

BRATISLAVA - Česká diva Marie Rottrová, ktorá mala 12. decembra vystúpiť na veľkom vianočnom koncerte v bratislavskej Hant aréne, presúva termín koncertu na rok 2017. Dôvodom je choroba speváčky, pre ktorú je v týchto dňoch nútená zrušiť viacero koncertov.

slovakia

left justify in out

Novým termínom koncertu Rottrovej je štvrtok 9. februára 2017, miestom koncertu ostáva Hant aréna, oznámili organizátori koncertu. Fanúšikovia, ktorí si už zakúpili vstupenky na koncert 12. decembra, si svoje lístky môžu ponechať, ostávajú naďalej v platnosti aj na koncert, ktorý sa bude konať v novom termíne, a netreba si ich meniť. V prípade, ak by niekomu nový termín koncertu nevyhovoval, vstupenky je možné vrátiť v sieti Ticketportal do konca roka 2016.

 

V novom termíne vystúpia v Hant aréne aj hostia herec Jiří Bartoška, speváci Jaroslav Wykrent, Petr Němec a Magdaléna Urbanová. Nový termín prinesie jednu zmenu v programe večera, medzi hosťami nevystúpi pôvodne avizovaný súbor Hradišťan pod vedením Jiřího Pavlicu. Podľa slov organizátorov je však možné, že ho nahradí iný hudobný hosť, o ktorom budú fanúšikov informovať. Na koncertoch sprevádza Mariu Rottrovú jej dvorná skupina Neřež.

 

Rottrová patrí k najobľúbenejším českým speváčkam. Prvé platne vydala so skupinou Flamingo. Známa je aj z filmu Neberte nám princeznú. Z jej najnovšej diskografie sú to albumy Všechno nejlepší (2003), duety s názvom Ty a já (2004), Všechno nejlepší 2 (2005), Stopy (2009), kompilácia Zlatá kolekce 1968-2010 (2011), komplet Co mám, to dám obsahujúci väčšinu LP a CD Marie Rottrovej i DVD Tisíc tváří lásky. Medzi jej najväčšie hity patria piesne Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, To nic, Lásko, Markétka, Lásko, voníš deštěm, Střapatá nohatá, Skořápky ořechů či Ten vůz už jel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona