Marián Zeman nadšený z vystúpenia tímu proti Španielsku

NETKY.SK • 10 Október 2014, 09:19 • 2 min
Marián Zeman nadšený z vystúpenia tímu proti Španielsku

ŽILINA - Bývalý 27-násobný slovenský futbalový reprezentant Marián Zeman pozorne sledoval na štadióne v Žiline kvalifikačný duel SR - Španielsko (2:1) a potešil sa z prekvapujúceho triumfu domácich nad úradujúcim kontinentálnym šampiónom.

slovakia

left justify in out

"Z môjho pohľadu to bol jeden neskutočne dobrý výkon. Oveľa lepšie som slovenské mužstvo už veľmi dlho nevidel hrať, keď vôbec niekedy. Prvý polčas znesie tie najprísnejšie kritériá. Chalani presne dodržali taktické pokyny: mali fantastickú defenzívu a prechod do útoku realizovali s takou sebadôverou, ktorú som od našich hráčov naozaj nečakal. Klobúk dolu," uviedol po zápase pre agentúru SITA Zeman, ktorý má z čias aktívneho účinkovania na trávnikoch skúsenosti z klubového pôsobenia v Turecku, Holandsku, Švajčiarsku, Grécku i Portugalsku. 

 

"V druhom polčase sme boli pod obrovským tlakom Španielov. Z našej strany bolo toho už trochu menej smerom dopredu. V čase, keď súper vyrovnal na 1:1 a vyzeralo to, že môže výsledok otočiť, tak sme našli tú silu a po najkrajšej akcii zápasu sme strelili víťazný gól. Chalani si za kvalitný výkon a obetavosť v stretnutí zaslúžili víťazstvo," doplnil hodnotenie štvrtkového súboja pod Dubňom Marián Zeman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies