Marián Miezga si necháva kvôli predstaveniu narásť vlasy

NETKY.SK • 28 August 2014, 13:42 • 2 min
Marián Miezga si necháva kvôli predstaveniu narásť vlasy

BRATISLAVA - Herec Marián Miezga sa pripravuje na premiéru predstavenia Majster a Margaréta v réžii Karola Spišáka, kde stvárni jednu z troch hlavných postáv.

slovakia

left justify in out

„Bude sa hrať pod šapitó v prírode, kde sa nepozeráte na javisko, ale ste obklopený prírodou a je to tam také drsné a krásne,“ priblížil herec nezvyčajné spracovanie, ktoré vzniká v Teatre Tatro. „Ani som si nevedel predstaviť, že sa toto dielo dá preniesť na divadelné dosky a dá sa to, takže sa veľmi teším,“ dodal.

 

Kvôli premiére naplánovanej na začiatok septembra si navyše necháva narásť dlhé vlasy. „Hrám postavu, ktorá musí byť mierne zanedbaná, tak na tom teraz intenzívne pracujem,“ vysvetlil Miezga, známy najmä z televízneho seriálu Panelák (2008) alebo zábavnej relácie Partička (2009). 

 

Dovolenku si herec pravidelne užíva na Malorke. Leňošenie na pláži ho však podľa jeho slov zvykne baviť len chvíľu. „Mám strašne rád more, no som ten typ bádateľa, ktorý vždy musí preskúmať celý dovolenkový areál. Keď zistím, aké možnosti tam pre mňa a pre moje deti sú, potom z toho čerpám,“ prezradil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies