Marián Labuda skončil v nemocnici: Skolaboval priamo pred svojím domom

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:58 • 2 min
Marián Labuda skončil v nemocnici: Skolaboval priamo pred svojím domom

BRATISLAVA – Marián Labuda skolaboval a záchranka ho musela previezť do nemocnice!

slovakia

left justify in out

Známy herec Marián Labuda skolaboval včera priamo pred svojím domom v Borinke. Zachránili ho susedia, ktorý hercovi zavolali záchranku. Tá ho podľa denníka Nový čas odviezla do nemocnice v Bratislave.

 

Mariána Labudu už niekoľko rokov trápi silná cukrovka. Zatiaľ nevieme, čo bolo príčinou hercovho kolapsu. Môže sa jednať aj o mozgovú príhodu.

 

"Sedemdesiatjedenročný muž bol prevezený po kolapsovom stave do Univerzitnej nemocnice v bratislavskom Starom Meste," potvrdil pre denník hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel. Ako uviedla hovorkyňa nemocnice Zuzana Eliášová, o tom, či zostane naďalej hospitalizovaný, rozhodnú výsledky vyšetrení. 

 

Marián Labuda (*28.10.1944, Hontianske Nemce) vyštudoval herectvo na VŠMU, v roku 1964 nastúpil do SND. V roku 1968 bol spoluzakladateľom Divadla na korze, v rokoch 1971 - 1989 bol členom Novej scény v Bratislave, od januára 1990 je členom Činohry SND. Hosťoval vo viacerých divadlách v Českej republike. Vytvoril viac ako 100 dramatických postáv, stvárnil množstvo rozhlasových, televíznych a najmä filmových postáv, hral vo viac ako štyridsiatich filmoch. Je držiteľom viacerých ocenení, medzi nimi Český lev za film Záhrada režiséra Martina Šulíka či štátne vyznamenanie Pribinov kríž II. triedy za významné zásluhy v oblasti kultúry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies