Marián Hossa verí, že kapitán Chicaga bude čoskoro fit

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 13:37 • 2 min
Marián Hossa verí, že kapitán Chicaga bude čoskoro fit

CHICAGO - S blížiacim sa záverom základnej časti zámorskej hokejovej NHL pribúdajú vrásky na čele trénera Joela Quenevilla z tímu Chicago Blackhawks zapríčinené zraneniami opôr. V kádri mu momentálne pre zdravotné problémy chýbajú Nikolaj Chabibulin, Patrick Kane, Michal Rozsíval, Sheldon Brookbank a Bryan Bickell.

slovakia

left justify in out

Najnovšie je otázny stav kapitána Jonathana Toewsa, ktorý nedohral nedeľňajší zápas na ľade Pittsburghu po tvrdom náraze od beka Penguins Brooksa Orpika. Pri odchode z ľadu si držal ľavé rameno. Všetci hráči aj kouč "jastrabov" veria, že 25-ročný center bude čoskoro v poriadku. Už 13. apríla sa totiž končí dlhodobá časť a nasledovať budú súboje o Stanleyho pohár. Chicago síce má už istú účasť v play-off, no vzhľadom na spomenutý "lazaret" nie je príprava mužstva na najdôležitejšiu časť sezóne ideálna. "Nezostáva nám nič iné, iba sa naučiť hrať aj bez nich," povedal podľa portálu Canoe.ca slovenský krídelník Blackhawks Marián Hossa. Chicago v sezóne 2013/2014 nazbieralo v doterajších 76 dueloch dovedna 99 bodov so skóre 248:200.

 

"Viacero dôležitých hráčov máme zranených. Nie je jednoduché prísť o lídra, akým Toews určite je. Uvidíme, ako na tom bude. Verím, že to nie je nič vážne," dodal Marián Hossa pre Chicago Daily Herald. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies