Marián Hossa v stredu netrénoval

NETKY.SK • 26 September 2013, 15:39 • 2 min
Marián Hossa v stredu netrénoval

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa by sa po absencii v stredajšom tréningu tímu zámorskej NHL Chicago Blackhawks mohol zapojiť do prípravy svojho mužstva už vo štvrtok. Informoval o tom tréner "jastrabov" Joel Quenneville.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný krídelník neabsolvoval ani jeden z doterajších piatich prípravných duelov Chicaga. "Pravdepodobne nebude chýbať na ľade. Každý deň sa cíti lepšie a už sa na to teší," povedal pre ESPN kouč Blackhawks.

Marián Hossa sa zotavuje z problémov v hornej časti tela. Zranil sa ešte počas minulosezónneho finále Stanleyho pohára. Po príchode do kempu tvrdil, že problematický chrbát ho už veľmi netrápi. Tridsaťštyriročný krídelník odohral v NHL doteraz 1018 stretnutí, v ktorých strelil 434 gólov a dosiahol 935 bodov.

Nijaký prípravný duel neodohral zatiaľ ani Michal Handzuš. Dôvodom je jeho rekonvalescencia po dvoch chirurgických zákrokoch, keď mu operovali ľavé koleno a pravé zápästie. Poranil si ich v sérii 2. kola minulosezónneho play-off s Detroitom, napriek zdravotným problémom odohral aj zvyšok vyraďovacej časti a napokon sa tešil zo Stanleyho pohára. Tréner Quenneville by ho v úvode nového súťažného ročníka mohol opäť zaradiť do stredu druhej útočnej formácie, keďže v príprave na tomto poste príliš nepresvedčili Brandon Saad ani Brandon Pirri. "Ak budem hrať dobre, mám šancu sa na tejto pozícii udržať," uviedol Handzuš pre Chicago Sun-Times.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies