Marián Hossa nechce uponáhľať návrat

NETKY.SK • 1 Apríl 2013, 08:00 • 2 min
Marián Hossa nechce uponáhľať návrat

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa necestoval s tímom Chicaga na nedeľňajší zápas do Detroitu a otázna je aj jeho účasť v pondelkovom domácom súboji proti Nashville.

slovakia

left justify in out

Trenčiansky odchovanec síce absolvoval v sobotu tréning so spoluhráčmi, na ktorom už mal povolené aj kontaktné cvičenia, pri výhre 7:1 v Detroite však chýbal. Hossa utrpel 18. marca v zápase s Coloradom nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. Odvtedy vynechal päť duelov. V tejto sezóne nastúpil na 28 stretnutí s bilanciou 13 gólov a 10 asistencií.

"Keď tím prehráva, hráči sa snažia uponáhľať návrat a pokúšajú sa mužstvu pomôcť. Pri tomto type zranenia sa však nemôžete náhliť, pretože hrozí riziko jeho obnovenia a budete mimo hry dlhšie, ako by ste chceli,“ uviedol pre ESPN Marián Hossa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies