Marián Hossa: Mužstvo ukázalo svoj charakter

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 15:57 • 2 min
Marián Hossa: Mužstvo ukázalo svoj charakter

DETROIT - Slovenský útočník Marián Hossa sa jedným gólom a asistenciou podieľal na pondelkovom triumfe tímu zámorskej hokejovej NHL Chicago Blackhawks nad Detroitom 4:3 v šiestom zápase 2. kola play-off. "Jastrabi" vyrovnali stav série na 3:3 a vynútili si rozhodujúci siedmy zápas na domácom ľade. Odchovanca trenčianskeho hokeja vyhlásili za druhú hviezdu stretnutia.

slovakia

left justify in out

"Prehrávali sme 1:2, no mužstvo ukázalo svoj charakter. Je vynikajúce, že sme sa takto dokázali vrátiť do duelu a streliť dôležité góly. Verím, že v nastúpenom trende budeme pokračovať aj v siedmom súboji série. Uvedomujeme si, že v prípade neúspechu stratia predchádzajúce dve víťazstvá zmysel," povedal pre Chicago Tribune Marián Hossa.

Blackhawks rozhodli o svojom triumfe v prvej desaťminútovke III. tretiny, keď sa do streleckej listiny zapísali postupne Michal Handzuš, Bryan Bickell a z trestného strieľania Michael Frolík. Rozhodnutie v tejto sérii padne až v stredu 29. mája v chicagskej hale United Center.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies