Marián Gáborík pomohol priviesť do Dukly kamaráta z NHL aj s bratom, ktorý dal tento famózny gól

NETKY.SK • 19 November 2020, 14:14 • 2 min
Marián Gáborík pomohol priviesť do Dukly kamaráta z NHL aj s bratom, ktorý dal tento famózny gól

Výborný bývalý slovenský reprezentant, ktorý sa zaskvel rýchlosťou proti Rusom, či päťgólovou nádielkou do siete New Yorku Rangers, pomohol svojej milovanej Dukle.

slovakia

left justify in out

Po Banskej Bystrici, ktorá má Huntera Drewa, bude iný Drew pôsobiť v Trenčíne. No s krstným menom Drew. A prispel k tomu várazne aj spolutvorca televíznej show Boris & Brambor, ktorý odporučil trenčianskej Dukle, toto rozhodnutie. Momentálne sa trápi, preto sa posilnila aj o zaujímavých zahraničných hráčov.

 

„Po dvojici Alderson - Lemcke sa v žlto-červenom drese predstaví aj Nicholas Shore. Spomínaný 28-ročný americký center bol draftovaný do NHL v roku 2011 v 3. kole z 82. miesta tímom Los Angeles Kings, v ktorom odohral štyri sezóny, no a rovnako pôsobil aj v Ottawe, Toronte či Winnipegu,“ píše Dukla na svojej facebookovej stránke.

 

 

Je to bývalý Gáboríkov spoluhráč z Los Angeles, kde "Brambor" získal aj svoj jediný Stanley Cup. „Na spolupráci sme zatiaľ dohodnutí do konca aktuálneho kalendárneho roka,“ dopĺňa Dukla na sociálnej sieti.

 

Jeden z najslávnejších slovenských klubov, ktorý sa posledne preslávil najmä famóznym vyrovnaní vo finálovej série s Banskou Bystricou zo stavu 0:3 na 3:3, to momentálne nemá v Tipos lige dobre rozohraté. Sú spolu s Baranmi spod Urpína a Liptovským Mikulášom na chvoste tabuľky. 

 

Preto sa Gáboríkov milovaný klub posilňuje ďalej. A menovka na drese Shore nebude v meste Matúša Čáka jediná. „Spoločne s Nicholasom príde do Trenčína aj jeho brat Drew Shore, ktorý bol draftovaný do NHL v roku 2009 v 2. kole zo 44. miesta tímom Florida Panthers,“ doplnila Dukla na facebooku. Pozrite si aj video nižšie, kde uvidíte, aký famózny gól dala táto ďalšia americká posila Dukly.

 

 

Drew pôsobil v NHL, AHL i KHL. „Momentálne má zmluvu s Carolinou Hurricanes,“ doplnila Dukla s tým, že s oboma hráčmi sa dohodli na krátkej spolupráci do záveru tohto roka. V minulosti už z NHL pôsobilo viacero hráčov z NHL aj okrem lockoutovej sezóny. Napr. Michal Handzuš hral za Banskú Bystricu, v Nitre pôsobil Kris Versteeg, momentálne pôsobí v Banskej Bystrici na hosťovaní aj Hunter Drew. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies