Mariah Carey zverejnila skladbu Infinity

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 13:03 • 2 min
Mariah Carey zverejnila skladbu Infinity

USA - Americká speváčka Mariah Carey zverejnila skladbu Infinity, ku ktorej ponúkla aj lyric video.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na očakávanom albume #1 To Infinity, ktorý by mal vyjsť 18. mája. Kompilácia bude obsahovať okrem novinky aj 18 singlov, s ktorými interpretka v minulosti dobyla americký rebríček Billboard Hot 100. Rodáčka z New Yorku plánuje k Infinity zverejniť aj videoklip, ktorý režíroval Brett Ratner.

 

Album #1 To Infinity uvedie na trh Epic Records. S týmto vydavateľstvom Carey podpísala zmluvu začiatkom roka. Novinka vyjde krátko po tom, ako speváčka 6. mája odštartuje sériu rezidenčných koncertov v lasvegaskom komplexe Caesars Palace. 

 

 

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový, eponymný album vydala v roku 1990. Vlani v máji uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, 19 World Music Awards či päť cien Grammy. Venuje sa tiež herectvu. V rokoch 1993 až 1998 bola vydatá za Tommyho Mottolu. V roku 2008 sa zosobášila s Nickom Cannonom, s ktorým sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k singlu Bye Bye. V apríli 2011 porodila dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. Vlani dvojica ohlásila rozchod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies