Mariah Carey si obnovila manželský sľub: V Disneylande!

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 13:13 • 2 min
Mariah Carey si obnovila manželský sľub: V Disneylande!

LOS ANGELES - Americká speváčka Mariah Carey a herec Nick Cannon si v stredu pri príležitosti piateho výročia sobáša obnovili manželské sľuby. Zároveň oslávili narodeniny ich dvojičiek, ktoré prišli na svet 30. apríla 2011, teda na tretie výročie svadby prominentnej dvojice.

slovakia

left justify in out

Slávnostnú udalosť inšpirovanú rozprávkami zorganizovali v kalifornskom Disneylande, ktorý kvôli nim dokonca zatvorili pre verejnosť. Speváčka mala oblečenú princeznovskú bielu róbu a za manželom a synom Moroccanom, ktorí ju čakali pred známym zámkom Šípkovej Ruženky, sa spolu s dcérkou Monroe priviezla v kočiari ťahanom koňmi. Carey zverejnila fotografie z ceremoniálu na Twitteri, kde tiež odkázala svojmu manželovi, že ho miluje.

Mariah Carey pôsobí na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Vydala 13 štúdiových nahrávok vrátane dvoch vianočných albumov, z ktorých na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií. Štyridsaťtriročná speváčka získala 31 Billboard Music Awards, 17 World Music Awards, 11 American Music Awards a päť Grammy. S osemnástimi singlami sa dokázala dostať na čelo rebríčka Billboard Hot 100, čo sa nepodarilo žiadnej inej speváčke. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako I'll Be There, Hero, Without You, All I Want for Christmas Is You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay-Z), We Belong Together či Touch My Body. Carey má za sebou aj niekoľko filmových úloh, objavila sa napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Ostré kočky (2002) alebo Precious (2009). S Cannonom, ktorý je známy z filmov ako Rozbaľ to (2002), Muži v čiernom 2 (2002), Smiem prosiť? (2004), Garfield (2004) alebo Atentát v Ambassadore (2006), si padli do oka pri nakrúcaní videoklipu Bye, Bye. Manželské sľuby si vlani obnovili na vrchole Eiffelovej veže v Paríži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies