Mariah Carey rokuje o zmluve na vystúpenia v Las Vegas

NETKY.SK • 7 Január 2015, 16:00 • 2 min
Mariah Carey rokuje o zmluve na vystúpenia v Las Vegas

USA - Americká speváčka Mariah Carey rokuje o zmluve na vystúpenia v Las Vegas. Page Six denníka New York Post o tom informovali nemenované zdroje.

slovakia

left justify in out

Kontrakt na sériu rezidenčných koncertov v komplexe Caesar's Palace by podľa nich mohol 45-ročnej interpretke vyniesť viac ako 30 miliónov amerických dolárov, pričom Carey by vraj mala v „Meste hriechu“ začať vystupovať ešte tento rok. Speváčka ani jej hovorca však tieto správy zatiaľ nekomentovali.

 

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Prvý, eponymný album vydala v roku 1990. Vlani v máji uviedla na trh 14. radovú štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, 18 World Music Awards či päť cien Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako All I Want For Christmas Is You, I'll Be There (feat. Trey Lorenz), Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay Z), We Belong Together alebo Touch My Body. Venuje sa tiež herectvu. V rokoch 1993 - 1998 bola vydatá za Tommyho Mottolu. V roku 2008 sa zosobášila s Nickom Cannonom, s ktorým sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k singlu Bye Bye. V apríli 2011 porodila dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. Vlani dvojica ohlásila rozchod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona