Mariah Carey predáva rezidenciu v Bel Air

NETKY.SK • 9 Február 2014, 14:54 • 2 min
Mariah Carey predáva rezidenciu v Bel Air

BRATISLAVA - Honosná vila má sedem spální, deväť kúpeľní, kino, herňu, posilňovňu, basketbalové ihrisko či bazén.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Mariah Carey predáva svoju rezidenciu v losangeleskom Bel Air za 12,99 milióna amerických dolárov (v prepočte približne deväť a pol milióna eur). Populárna interpretka a jej manžel Nick Cannon kúpili dom v roku 2009, vtedy zaň zaplatili necelých sedem miliónov. Honosná vila má sedem spální, deväť kúpeľní, kino, herňu, posilňovňu, basketbalové ihrisko či bazén. Carey a Cannon okrem nej vlastnia aj dom na bahamskom ostrove Windermere a trojposchodový apartmán v New Yorku. Nie je jasné, či si plánujú v Los Angeles kúpiť novú rezidenciu.

Mariah Carey pôsobí na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Doteraz vydala trinásť štúdioviek vrátane dvoch vianočných nahrávok, pričom na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 31 Billboard Music Awards, 17 World Music Awards, či päť cien Grammy. S osemnástimi singlami sa dokázala dostať na čelo rebríčka Billboard Hot 100, čo sa nepodarilo žiadnej inej speváčke. Medzi jej najväčšie hity patria skladby All I Want For Christmas Is You, I'll Be There, Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay-Z), We Belong Together alebo Touch My Body. Carey, ktorá plánuje v tomto roku vydať novú štúdiovku s názvom The Art Of Letting Go, má za sebou aj niekoľko filmových úloh, objavila sa napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Ostré kočky (2002), Precious (2009) alebo Komorník (2013). Pôsobila tiež ako porotkyňa v 12. sérii súťaže American Idol. S Nickom Cannonom sa zoznámila pri nakrúcaní videoklipu k piesni Bye, Bye. Majú spolu dvojičky Monroe a Moroccana, ktoré prišli na svet 30. apríla 2011, na tretie výročie ich sobáša.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies