Mariah Carey plánuje vydať album bez ohlásenia

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 16:12 • 2 min
Mariah Carey plánuje vydať album bez ohlásenia

LOS ANGELES - Americká speváčka Mariah Carey plánuje vydať nový album v najbližších týždňoch, no bez ohlásenia, ako to urobila jej kolegyňa Beyoncé.

slovakia

left justify in out

Štúdiovka sa dostane do predaja v digitálnej forme, pričom nebudú vopred známe ani jej názov, tracklist či cover. Informovala o tom samotná Carey, ktorá v rozhovore pre magazín Billboard tiež prezradila, že vydanie albumu chce oznámiť sama. "Ja musím byť tá, kto to oznámi, najmä názov albumu," povedala a vysvetlila, že titul štúdiovky je inšpirovaný niečím, čo úzko súvisí s jej životom. Fyzická verzia speváčkinho štrnásteho albumu by sa mala dostať do predaja zhruba týždeň po jeho vydaní.

 

Mariah Carey pôsobí na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutovala v roku 1990 eponymnou nahrávkou, zatiaľ poslednú štúdiovku Merry Christmas II You vydala v roku 2010. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 31 Billboard Music Awards, 17 World Music Awards či päť cien Grammy. S osemnástimi singlami sa dokázala dostať na čelo rebríčka Billboard Hot 100, čo sa nepodarilo žiadnej inej speváčke. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako All I Want For Christmas Is You, I'll Be There, Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay-Z), We Belong Together alebo Touch My Body. Carey má za sebou aj niekoľko filmových úloh, objavila sa napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Ostré kočky (2002), Precious (2009) alebo Komorník (2013). Pôsobila tiež ako porotkyňa v 12. sérii súťaže American Idol. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies