Mariah Carey napokon nevydá album bez ohlásenia

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 10:02 • 2 min
Mariah Carey napokon nevydá album bez ohlásenia

LOS ANGELES - Hudobné vydavateľstvo Def Jam Recordings poprelo, že by mala americká speváčka Mariah Carey vydať nový album bez ohlásenia. Interpretka o tom informovala v rámci rozhovoru pre magazín Billboard, kde prezradila, že kým sa štúdiovka dostane do predaja, nebudú známe ani jej názov, tracklist či cover.

slovakia

left justify in out

Podľa vydavateľstva sa však speváčkin štrnásty album dostane na trh tradičným spôsobom a fanúšikovia sa dozvedia podrobnosti vopred. "Mariah oznámi dátum a názov albumu v predstihu," uviedla vo vyhlásení viceprezidentka labelu Laura Swanson. Zároveň tiež dodala, že nahrávka by sa mala dostať do predaja v máji.

 

Mariah Carey pôsobí na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutovala v roku 1990, zatiaľ poslednú štúdiovku Merry Christmas II You vydala v roku 2010. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 31 Billboard Music Awards, 17 World Music Awards či päť cien Grammy. S osemnástimi singlami sa dokázala dostať na čelo rebríčka Billboard Hot 100, čo sa nepodarilo žiadnej inej speváčke. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako All I Want For Christmas Is You, I'll Be There, Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay-Z), We Belong Together alebo Touch My Body. Carey má za sebou aj niekoľko filmových úloh, objavila sa napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Ostré kočky (2002), Precious (2009) alebo Komorník (2013). Pôsobila tiež ako porotkyňa v 12. sérii súťaže American Idol. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies