Mariah Carey bude režírovať tri filmy

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 15:56 • 2 min
Mariah Carey bude režírovať tri filmy

BRATISLAVA - Americká speváčka Mariah Carey nakrúti pre televíziu Hallmark tri filmy. Rodáčka Huntingtonu v štáte New York sa na tituloch bude podieľať ako výkonná producentka a režisérka, okrem toho si v nich aj zahrá a naspieva originálne piesne pre každú z nich. Prvý z filmov by mala televízia uviesť na amerických obrazovkách budúci rok pred Valentínom.

slovakia

left justify in out

Carey pre Hallmark nakrútila už vianočný film A Christmas Melody (2015), ktorý bol pre ňu režisérskym debutom. “Sme poctení, že pokračujeme v spolupráci s multitalentovanou Mariah Carey. Nie je časté pracovať s talentom, ktorý dokáže produkovať, režírovať, účinkovať a tiež skladať pôvodnú hudbu pre projekt. Veríme, že opäť zaujme našich divákov,” uviedla Michelle Vicary z televízie Hallmark.


Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový eponymný album vydala v roku 1990. V máji 2014 uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse.

 

Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, desať American Music Awards či päť cien Grammy.

 

Zahrala si napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Tennessee (2008), Precious (2009) či Komorník (2013) alebo v roku 2002 v jednej epizóde seriálu Ally McBealová (1997 - 2002). Od augusta 2015 má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona