Mariah Carey a Nicka Cannona zažalovala bývalá pestúnka ich detí

NETKY.SK • 29 Január 2015, 12:18 • 2 min
Mariah Carey a Nicka Cannona zažalovala bývalá pestúnka ich detí

LOS ANGELES - Americká speváčka Mariah Carey a jej manžel, rapper a herec Nick Cannon čelia žalobe zo strany bývalej pestúnky ich detí. Simonette DaCosta, ktorú dvojica zamestnala v októbri 2013, tvrdí, že ju interpretka nútila pracovať 100 hodín týždenne, platila jej 6000 až 7200 dolárov mesačne, pričom jej odmietla preplatiť nadčasy.

slovakia

left justify in out

DaCosta uviedla, že dozerala na potreby detí nielen doma, ale tiež v čase, keď speváčka koncertovala po svete. "Žalobkyňa bola v službe 24 hodín denne bez nároku na prestávky, jedlo a dokonca spánok. V skutočnosti pani Carey často volala žalobkyni uprostred noci a žiadala, aby skontrolovala deti alebo aby jej povedala, ako sa majú. Pani Carey netolerovala žiadne meškania a žalobkyňa sa musela postarať o každú požiadavku, či už spontánnu alebo inú," uviedli v žalobe, ktorú podali v stredu na federálny súd v Manhattane. 

 

Žena vyhlásila, že speváčka ju prepustila v januári 2014 po tom, ako jej vyčítala, že "deťom prejavuje až príliš veľkú náklonnosť". Pestúnkin právny zástupca Eli Freedberg povedal, že interpretka žiarlila na vzťah zamestnankyne s deťmi. "Simonette sa starala o deti tak dobre, až sa Mariah obávala, že budú zmätené, kto je ich matkou," vyjadril sa právnik. V žalobe ďalej uviedli, že sa ku kauze možno pridajú aj ďalšie ženy, keďže hudobníčka často striedala opatrovateľky. "Chápem to tak, že pani Carey nechcela, aby si deti vypestovali s inými ženami trvalý vzťah," dodal Freedberg, ktorý odhaduje, že dvojica dlhuje jeho klientke približne 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 88-tisíc eur). Speváčkini zástupcovia vyhlásili, že sa "k neopodstatneným žalobám nevyjadrujú". 

 

Mariah Carey a Nick Cannon sa spoznali pri nakrúcaní videoklipu k speváčkinmu singlu Bye Bye a v apríli 2008 sa zosobášili. Majú spolu dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Prvý, eponymný album vydala v roku 1990. Vlani v máji uviedla na trh 14. radovú štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, 19 World Music Awards či päť cien Grammy. Venuje sa tiež herectvu. V rokoch 1993 až 1998 bola vydatá za Tommyho Mottolu. Tridsaťštyriročný Nick Cannon má na konte dva štúdiové albumy - Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Objavil sa v snímkach ako Super jazda (2005), Atentát v Ambassadore (2006) alebo Zombies: Deň-D prichádza (2008). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies