Mária Zakharová: Rusko očakáva od Veľkej Británie vydanie 40 zločincov

NETKY.SK • 15 Marec 2018, 19:07 • 2 min
Mária Zakharová: Rusko očakáva od Veľkej Británie vydanie 40 zločincov

MOSKVA - Oficiálny zástupca ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Mária Zakharová poznamenala, že Veľká Británia poskytla zločincom, ktorí v Rusku čelia trestnému stíhaniu, kompletný balík ochrany a politický azyl.

slovakia

left justify in out

Rusko očakáva vydanie 40 ruských zločincov britskými orgánmi. O tom informovala oficiálna zástupkyňa ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Mária Zakharová.

 

"Medzi týmito, viac ako 40 ľudmi, sú sérioví vrahovia. A títo ľudia nie sú vydaní Rusku už mnoho rokov," vyhlásila Zakharová. Mária Zakharová taktiež poznamenala, že zločinci nielen získali v Anglicku štatút utečenca a politický azyl, ale aj plný patronát Londýna. Navyše, v Spojenom kráľovstve poskytli takýmto ľuďom plný sociálny balík služieb.

 

Okrem toho, oficiálny zástupkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí poukázala na to, že na línii špeciálnych služieb a armády Rusko a Spojené kráľovstvo už dlhodobo nespolupracujú a ani nie sú v kontakte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona