Mária kradla v rodinnom dome, hrozí jej až desať rokov za mrežami

NETKY.SK • 6 Február 2017, 13:13 • 2 min
Mária kradla v rodinnom dome, hrozí jej až desať rokov za mrežami

BRATISLAVA – Polícia obvinila 29-ročnú Máriu z Bratislavy z trestného činu krádeže a porušovania domovej slobody. Za mrežami môže stráviť tri až desať rokov. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Obvinená mala podľa doterajšieho vyšetrovania 5. februára v skorých ranných hodinách spolu s doposiaľ neznámym páchateľom vniknúť na súkromný pozemok a následne sa vlámať do rodinného domu na Hrušovskej ulici v mestskej časti Bratislava–Vrakuňa. Z priestorov pozemku a rodinného domu mali následne odcudziť rozložené drevené časti postele, televízor, predlžovací kábel, skladaciu stoličku, dámske čižmy, prezuvky a deku. Krádežou bola spôsobená škoda predbežne vyčíslená na približne 400 eur," uviedla Mihalíková.

 

Podľa polície sa obvinená mala skutku dopustiť aj napriek tomu, že v minulosti už bola trestným rozkazom za prečin krádeže právoplatne odsúdená.

 

"Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval pre prokurátora podnet k podaniu návrhu na vzatie obvinenej do väzby. V prípade preukázania viny jej teraz v súlade s Trestným zákonom hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," uzavrela Mihalíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies