Mária Kolíková si vie predstaviť, že by bola líderkou strany Za ľudí. Koalícia podľa nej nefunguje dobre

NETKY.SK • 30 Máj 2021, 11:26 • 2 min
Mária Kolíková si vie predstaviť, že by bola líderkou strany Za ľudí. Koalícia podľa nej nefunguje dobre

BRATISLAVA - Mária Kolíková vyjadrila si vie predstaviť, že by bola líderkou strany Za ľudí. Vyjadrila sa tak v politickej relácii televízie TA3.

slovakia

left justify in out

Dobrým kandidátom by bol podľa Márie Kolíkovej bol aj Juraj Šeliga. Väčšina predsedníctva strany a aj jej členov podľa nej chce, aby došlo k prehodnoteniu toho, ako sa strana postavila k vládnej kríze. „Nevnímam to tak, že by sme mali dve krídla,“ povedala Kolíková.

 

Prečítajte si tiež: Pohľad Márie Kolíkovej na rozkol v strane Za ľudí

 

Pred pár dňami dodala, že by bola rada, keby bol normálny snem strany, na ktorom by legitimizovali súčasné alebo nové vedenie strany. 

 

Nezvolenie Tomáša Lehotského za podpredsedu parlamentu považuje ministerka Kolíková za dôkaz toho, že koalícia nefunguje dobre. „Netvárme sa, že funguje dobre, keď nie je zvolený podpredseda parlamentu,“ povedala v televízii TA3. Ak nebude zvolený ani v júni, bude to podľa nej potupné.

 

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Schôdza NR SR bola prerušená! Matovič dostal vodou priamo do tváre



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona