Mária Kolíková komentuje svoj odchod zo strany Za ľudí: „Bol to správny krok!"

NETKY.SK • 31 December 2021, 13:24 • 2 min
Mária Kolíková komentuje svoj odchod zo strany Za ľudí: „Bol to správny krok!"

BRATISLAVA - Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková neľutuje svoje rozhodnutie stať sa súčasťou ministerského klubu SaS.

slovakia

left justify in out

Odchod zo strany Za ľudí považuje ministerka spravodlivosti Mária Kolíková za správny krok. „Určite sa žiadny rozchod nedá hodnotiť ako pozitívny. Rozchod ľudí a vzťahov vždy zanechá bolestivú stopu. Myslím si však, že to bolo správne rozhodnutie," zhrnula Kolíková.

 

img

 

Podľa ministerky bolo dôležité vyčistiť vzájomné vzťahy a urobiť priestor pre stranu Za ľudí, aby si našla vlastnú cestu. „Posunuli sme sa ďalej, o krok bližšie k spolupráci so stranou SaS a treba povedať, že aj napriek krátkej spolupráci sa v tejto strane cítim dobre," dodala ministerka.

 

Kolíková začiatkom septembra spolu s členmi jej frakcie v rámci Za ľudí oznámila odchod z tejto strany. Odchádzajúci poslanci sa stali súčasťou klubu SaS. Strana SaS zároveň žiadala zotrvanie Kolíkovej vo funkcii ministerky spravodlivosti.

 

Prečítajte si: Igor Matovič: Post ministra spravodlivosti nepatrí Márii Kolíkovej

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies