Mária Čírová zháňa darčeky na Štedrý deň

NETKY.SK • 23 December 2014, 15:24 • 2 min
Mária Čírová zháňa darčeky na Štedrý deň

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mária Čírová bude mať tradičné Vianoce.

slovakia

left justify in out

„Na Vianoce sme s najbližšou rodinou. Sme taká tradičná rodina, máme rôzne zvyky, spievame si, lebo sme hudobníci a tak,“ prezradila.

Vianočnú večeru zvyčajne pripravuje speváčkin partner, producent Maroš Kachút. „On veľmi rád varí. Ja sa starám o koláčiky, pozerám s deťmi vianočné rozprávky a zdobíme stromček a on navarí celú večeru. Proste ho to nesmierne baví,“ poznamenala známa interpretka v rozhovore pre agentúru SITA. „Cez Vianoce oddychujeme, je u nás úplná pohoda, nikto nič nerieši a je to super,“ dodala. 

 

Darčeky však podľa vlastných slov zvykne zháňať ešte aj na Štedrý deň. „Ja si to vždy plánujem, že musím skôr, no neraz sa mi stalo, že som robila posledné nákupy ešte doobeda dvadsiateho štvrtého. Trištvrtina ľudí nadáva, prečo sú obchody otvorené, aj tí predavači by chceli byť doma, ja ich tak ľutujem, ale ja tam proste behám,“ zasmiala sa. „Predtým upratujem a starám sa o domácnosť, píšeme listy Ježiškovi a užívam si tú pohodu a potom si vždy dvadsiateho štvrtého spomeniem, že ej, ešte mi niečo chýba,“ dokončila.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies