Mária Čírová vždy túžila po veľkej rodine

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 15:38 • 2 min
Mária Čírová vždy túžila po veľkej rodine

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mária Čírová odjakživa chcela veľkú rodinu.

slovakia

left justify in out

„Na začiatku vzťahu sme chceli aj šesť detí, teraz sme takto zatiaľ spokojní. Človek na začiatku chce deti, a keď prídu, tak si uvedomí, že je to aj naozaj veľká zodpovednosť, a keď z nich chce vychovať kvalitných ľudí, tak to nie je také jednoduché,“ priblížila dvojnásobná matka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Obe svoje ratolesti speváčka s partnerom podľa vlastných slov vopred plánovala. „Do prvého aj do druhého sme šli takým štýlom, že chceme. Pocítili sme to a tým pádom sme to dieťa aj so všetkým prijali, lebo sme po ňom túžili. Vidím, že je rozdiel, keď niekto veľmi plánuje a chce. Potom to dieťa dokáže v živote oveľa viac prijať,“ zamyslela sa interpretka.

 

S tretím potomkom sa známa Trnavčanka zatiaľ neponáhľa. „Čakáme s Mariánom na to 'chcem' aj v rámci tretieho dieťaťa. Teraz to vôbec neriešime, hoci Zoe už bude mať tri roky. Momentálne je to také, že deti sú spolu v izbičke a konečne máme aj my kľud na svoje veci. Začala som tvoriť a hrozne ma to baví, decká s nami chodia i na koncerty, rozumejú tomu, sadnú si a počúvajú v prvom rade...,“ prezradila Čírová.

 

Hudobný talent po mame zdedila najmä Zoe. „Zoe spieva od malička. Už keď mala rok a pol, spievala nám Kukulienku a teraz spieva už aj moje pesničky. Nejako sa to na ňu nalepilo,“ poznamenala speváčka. Päťročný Hugo je podľa Čírovej skôr intelektuál ako hudobník. „U Huga sme do jeho piatich narodenín vzťah k hudbe vôbec nebadali, on je skôr taký, že si čítame alebo sa zatvorí do izby, otvorí si puzzle a chce mať svoj kľud. Dokáže si vymyslieť, čo chce robiť od kreslenia po všelijaké logické hry a matematické veci. Klavír začal vnímať až po svojich piatych narodeninách, ale skôr je to taký malý intelektuál,“ prezradila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona