Mária Čírová spomína na účinkovanie v Štúdiu L+S

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 15:45 • 2 min
Mária Čírová spomína na účinkovanie v Štúdiu L+S

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku Máriu Čírovú teší, že mala možnosť spolu so svojím partnerom Marošom Kachútom vystúpiť v programe Music a la cARTe v Štúdiu L+S.

slovakia

left justify in out

„Štúdio L+S sa mi vždy páčilo pre jeho úžasnú atmosféru, vždy som snívala o tom, že si tam raz urobím vlastný koncert, no skôr, ako som sa k tomu dostala, oslovil ma Paľo Danišovič s účinkovaním v Music a la cARTe,“ povedala Čírová, ktorá nedávno vystúpila na poslednom predstavení sezóny.

 

S triom Rózsa-Valihora-Vizváry sa 26-ročnej Trnavčanke spolupracovalo veľmi dobre. „Hralo sa mi s nimi super, sú to všetko skvelí muzikanti. Verím, že to nebolo naše posledné pódiové stretnutie,“ podotkla atraktívna blondínka, ktorá v priebehu večera stála na divadelných doskách i po boku herečky Emílie Vášáryovej. „Pani Milka Vášáryová na mňa opäť raz urobila úžasný dojem. Je to nesmierne milá, elegantná a vtipná dáma a, samozrejme, Pani herečka. Bolo mi cťou stáť vedľa nej na jednom pódiu,“ poznamenala Čírová. „Veľmi ma tiež potešilo, keď prišla za mnou po koncerte a povedala mi, že si naše vystúpenie užila a že sa jej strašne páčilo,“ dodala speváčka.

 

Jedna vec však napriek skvelej atmosfére Čírovú podľa jej slov predsa len pichla pri srdci. „Mrzí ma, že som sa už nestihla stretnúť s pánom Satinským. V zákulisí som objavila jeho veľkú fotografiu, tak mi to nedalo a urobila som si na pamiatku selfie. Je mi strašne ľúto, že pán Satinský už nie je medzi nami,“ uzavrela interpretka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona