Mária Čírová pripravuje veľký vianočný koncert

NETKY.SK • 25 November 2014, 08:39 • 2 min
Mária Čírová pripravuje veľký vianočný koncert

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mária Čírová chystá druhý rok po sebe veľký vianočný koncert.

slovakia

left justify in out

„Minulý rok sme prvýkrát skúsili ako pôsobím na ľudí a zorganizovali sme prvý vianočný koncert. Mali sme napokon tak napráskanú synagógu v Nitre, že mnoho ľudí sa ani nedostalo dnu a vyčítali nám, prečo sme spravili ten koncert len jeden,“ poznamenala 26-ročná speváčka.


Tento rok Čírová pred diváčky a divákov predstúpi 20. decembra v trnavskom kine Hviezda, kde zahrá nielen svoje najväčšie hity, ale aj vianočné skladby v nových, netradičných aranžmánoch. „Spolupracujem ako bývalá konzervatoristka s rôznymi hudobníkmi, sláčikármi a vokalistami a tak ďalej, čiže tie koncerty sú také premakané a prešpekulované, aranžmány sú zmenené, je to inštrumentálne, ja sama som klaviristka, čiže sedím za veľkým pianom a úplne si tú muziku užívame,“ priblížila. „Toto je teda taká najbližšia veľká priorita a uvidíme, čo ďalej, už máme rozbehnuté nejaké ďalšie spolupráce,“ dodala v rozhovore pre agentúru SITA speváčka z rodiny známeho slovenského skladateľa Eugena Suchoňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona