Margarito to s návratom do profiringu myslí vážne

NETKY.SK • 25 August 2015, 10:00 • 2 min
Margarito to s návratom do profiringu myslí vážne

SAN DIEGO - Mexický boxer Antonio Margarito v kalifornskom San Diegu drie na návrate do profesionálneho ringu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročné "Tornádo z Tijuany" spolupracuje s trénerom Robertom Garcíom po tom, ako jeho oko prešlo lekárskou prehliadkou. Nebránil by sa tretiemu súboju so starým známym portorickým rivalom Miguelom Cottom či výzve v podobe hviezdneho krajana Saúla Álvareza. Informoval o tom server ESPN Deportes.


Margarito zatiaľ naposledy bojoval v roku 2011, keď ho v odvete technickým knokautom v desiatom kole zdolal spomenutý Cotto. Mexičan doplatil na obnovenú fraktúru pravej slznej kosti, ktorú mu v tom istom kalendárnom roku spôsobil Manny Pacquiao. Napriek tomuto vážnemu zraneniu však dokázal Margarito proti filipínskemu pästiarovi odboxovať všetkých dvanásť kôl, čo na jednej strane vyvolalo obdiv, no na druhej tiež pobúrenie z riskovania trvalého poškodenia zraku.


V roku 2009 ho pred zápasom s Američanom Shanom Mosleym usvedčili z prípravy sadrovej bandáže pod rukavicami, rovnaký tieň podozrenia naňho následne padol aj v súvislosti s víťazstvom spôsobom TKO nad Cottom v ich prvom vzájomnom dueli rok predtým.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies