Mareka Bakoša si sestrička pomýlila s hokejistom Martinom

NETKY.SK • 21 Január 2015, 12:05 • 2 min
Mareka Bakoša si sestrička pomýlila s hokejistom Martinom

LIBEREC - Slovenský šport má v českom Liberci už dvoch nositeľov priezviska Bakoš. Ku hokejistovi Martinovi pôsobiacemu v tamojšom tíme Bílí Tygři pribudol v týždni futbalista Marek, ktorý podpísal kontrakt s miestnym Slovanom. Netrvalo dlho a Bakošovcov si už stihli pomýliť.

slovakia

left justify in out

"Bol som na zdravotných testoch, sadol som si do kresla, prišla za mnou sestrička a pýtala sa, ako to v tej Boleslavi vyzeralo, že to mohlo byť lepšie. Vôbec som nechápal a až druhá sestrička mi oznámila, že je to hokejová fanúšička," prezradil vtipnú historku na klubovom webe 31-ročný Marek Bakoš, ktorý pochádza z Novej Bane. O sedem rokov mladší Martin Bakoš je Spišskonovovešťan. Futbalista dodal: "Zachytil som, že Bakoš tu hrá a vedúci juniorky Plzne pán Šuster mi často vravel, že strieľa góly v Liberci. Verím, že Bakošovci budú v Liberci strieľať góly na ľade aj na trávniku a fanúšikovia sa na nich budú radi pozerať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona