Marek Špilár vyskočil z okna bytu na piatom poschodí

NETKY.SK • 7 September 2013, 18:45 • 2 min
Marek Špilár vyskočil z okna bytu na piatom poschodí

STROPKOV - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Špilár podľa informácií webu tvnoviny.sk spáchal samovraždu. Smutnú správu potvrdil aj Slovenský futbalový zväz (SFZ) prostredníctvom svojho konta na Facebooku. Špilár podľa tvnoviny.sk vyskočil z okna bratovho bytu na piatom poschodí. Príčina rozhodnutia ukončiť vlastný život zatiaľ nie je známa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný futbalista hrával počas kariéry za Tatran Prešov, 1. FC Košice, Olomouc, Drnovice, Baník Ostrava, FC Bruggy a naposledy v sezóne 2006/2007 bol hráčom japonského tímu Nagoja Grampus Eight. Odvtedy sa na vrcholnej úrovni neobjavil. Špilár bol 30-násobný slovenský reprezentant, dres národného tímu si obliekal v rokoch 1997 až 2002. Stopér sa v slovenskej reprezentácii strelecky nepresadil. Najlepšie obdobie kariéry prežil v 1. FC Košice, s ktorým získal domáci pohár i titul.

Dôvodom tragédie mala byť podľa topky.sk nešťastná láska. "V tej bytovke mám sestru. Bola som u nej, keď sa to stalo,“ uviedla pre sportky.topky.sk Stropkovčanka Jana, ktorá nechcela zverejniť svoje priezvisko, keďže v malom meste sa ľudia vzájomne poznajú. Podľa spomenutého webového zdroja prišla na miesto do niekoľkých minút sanitka, privolaný lekár skonštatoval mužovu smrť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies