Marek Kuzma prestúpil zo Zlatých Moraviec do bulharského Černo More Varna

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 12:57 • 2 min
Marek Kuzma prestúpil zo Zlatých Moraviec do bulharského Černo More Varna

ZLATÉ MORAVCE - Slovenský futbalista Marek Kuzma prestúpil z fortunaligového klubu ViOn Zlaté Moravce do Bulharska. V tamojšej najvyššej súťaži sa dohodol na spolupráci s PFK Černo More Varna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník si v úvodnom kole FL otvoril strelecký účet v drese ViOn-u, no v ďalších stretnutiach mu už nepomôže. Zlákala ho najvyššia bulharská súťaž. "Chcel by som sa všetkým v Zlatých Moravciach poďakovať za príležitosť, ktorú mi dali. Partia a prostredie boli výborné, vôbec sa mi o mojom odchode nerozhodovalo ľahko. Na stôl ale prišla veľmi zaujímavá ponuka. Mám svoj vek a možno je to pre mňa posledná šanca na zahraničný angažmán," povedal Kuzma pre oficiálny web Fortuna ligy.

 

Černo More Varna bude pre Slováka druhou zahraničnou zastávkou v kariére. Prvou bola jesenná časť sezóny 2012/2013, ktorú absolvoval v Slovácku. "Rokovanie bolo z bulharskej strany veľmi rýchle a korektné. Spolu s mojím manažérom Tomášom Bahníkom sme prišli v utorok, klub nám zaistil hotel, mohli sme si prezrieť mesto. V stredu som absolvoval lekársku prehliadku, ktorá dopadla na výbornú a podpísal som zmluvu. Všetci sú na mňa veľmi milí, cítim sa príjemne, v tíme sú navyše aj dvaja Česi. Verím, že gólmi pomôžem mužstvu k dobrým výsledkom a bude sa nám dariť," dodal.

 

Kuzma pôsobil v doterajšej kariére okrem Zlatých Moraviec aj v Dubnici, spomínanom Slovácku, Dukle Banská Bystrica, Slovane Bratislava, Spartaku Myjava či druholigových Borčiciach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona