Marek Hlinka sa stal poslednou posilou Spartaka Trnava

NETKY.SK • 25 Február 2015, 10:20 • 2 min
Marek Hlinka sa stal poslednou posilou Spartaka Trnava

TRNAVA - Bývalý slovenský reprezentant do 21 rokov Marek Hlinka sa stal poslednou posilou Spartaka Trnava pred začiatkom jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

S vedením "andelov" sa defenzívny stredopoliar dohodol na kontrakte, ktorý už obe strany aj podpísali. Hlinka prichádza do Trnavy z Dukly Praha. Dvadsaťštyriročný rodák z Banskej Bystrice odohral v tejto sezóne v najvyššej českej súťaži desať stretnutí. Do pražskej Dukly odišiel z banskobystrickej v júli 2013. 

 

"Mareka veľmi dobre poznáme z pôsobenia v Banskej Bystrici, Dukle Praha aj slovenskej dvadsaťjednotke. Tento post potrebujeme skvalitniť. Premýšľali sme nad jeho angažovaním už dávnejšie. Veríme, že naplní očakávania, ktoré do neho vkladáme. Chcem sa poďakovať manažérovi Richardovi Čechovi a samozrejme aj Marekovi Hlinkovi, že sme sa veľmi rýchlo dohodli, pretože do konca prestupového obdobia zostáva málo času,“ povedal v tlačovej správe generálny manažér Spartaka Viktor Blažek. 

 

Dohoda o výpožičke hráča znie do konca aktuálneho ligového ročníka. „Na konci apríla si sadneme a porozprávame sa o jeho ďalšom pôsobení v tíme,“ dodal trnavský funkcionár. "Trnava mi je blízka, ide o tradičný slovenský klub s vynikajúcimi fanúšikmi, na ktorých sa teším. Vždy sa mi na Štadióne Antona Malatinského výborne hralo, strelil som tu aj svoj prvý ligový gól. Ľudia tu vedeli spraviť výbornú kulisu, i preto sa rád do mesta vždy vraciam,“ uviedol po podpise zmluvy Hlinka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies