Marek Hamšík sa vyjadril, ako to s ním v Číne naozaj vyzerá

NETKY.SK • 1 Máj 2019, 16:43 • 2 min
Marek Hamšík sa vyjadril, ako to s ním v Číne naozaj vyzerá

ŠANGHAJ - Futbalový reprezentant Slovenska Marek Hamšík to nemá v Číne vôbec ľahké. So spoluhráčmi sa mu na ihrisko ťažko kominukuje, no podľa svojich slov sa necíti byť v klube nespokojný.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar vo veku 31 rokov na začiatku týždňa poskytol rozhovor pre čínsku štátnu televíziu CCTV, v ktorom uviedol, že rečová bariéra je najväčším negatívom v jeho klube. Okrem iného sa vyjadril, že medzi futbalom v Európe a v Číne sú veľké rozdiely. Viaceré talianske médiá rozhovor prebrali a vyvodili z neho, že bývalý kapitán SSC Neapol je v Číne údajne nespokojný. Hamšík tak musel svoje výroky dovysvetľovať.

 

 

"Niektoré talianske médiá si zle preložili veci. Uviedol som, že komunikácia je ťažká. Avšak musím dementovať niektoré tvrdenia, ktoré sa objavili v médiách." 

 

"Nič také som nepovedal, že to tu neviem vydržať a že som nespokojný v klube Ta-lien. Žiadne také vety neodzneli z mojich úst," uviedol Hamšík na svojej webstránke.

 

Osemnásobný najlepší futbalista SR prestúpil do Číny po takmer 12-ročnom pôsobení v SSC Neapol. Doteraz nastúpil v drese svojho nového klubu šesťkrát, na prvý gól či asistenciu zatiaľ čaká. "Často by som chcel spoluhráčom na ihrisku niečo povedať, no nemôžem, keďže nerozprávam ich jazykom. Používam iba rôzne gestá," vyjadril sa Hamšík v rozhovore pre CCTV, ktorý prebrala agentúra AFP a následne aj ďalšie európske médiá.

 

 

"So svojimi výkonmi nie som úplne spokojný. Vždy som sa snažil tímu pomôcť, teraz som však v novej situácii. Medzi futbalom v Európe a v Číne sú veľké rozdiely, ale verím, že to prekonám a prispôsobím sa. Urobím pre to všetko," vyhlásil Hamšík, ktorého v čínskej Super League prekvapilo množstvo faulov a časté diskutovanie hráčov s rozhodcami.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies