Marek Hamšík sa ospravedlnil za prehru Neapola na domácej pôde

NETKY.SK • 16 Február 2018, 07:35 • 2 min
Marek Hamšík sa ospravedlnil za prehru Neapola na domácej pôde

BRATISLAVA - Futbalisti FC Kodaň v základnej zostave so slovenskými legionármi Jánom Gregušom a Denisom Vavrom prehrali na vlastnom ihrisku s hráčmi Atlética Madrid 1:4 v štvrtkovom prvom stretnutí šestnásťfinále Európskej ligy 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Marek Hamšík nastúpil s kapitánskou páskou na duel jeho Neapolu proti nemeckému Lipsku a hral do 53. minúty. Taliansky tím viedol od 52. min gólom Adama Ounasa. Hostia však zvrátili nepriaznivý stav dvoma gólmi Tima Wernera a jednom Portugalčana Brumu.

"Ospravedlňujeme sa našim priaznivcov. Dnes večer to nebol ten Neapol, ktorý v súčasnosti vedie taliansku ligu. Nemôžeme si dovoliť takýto výkon. Nemôžeme sa prezentovať takýmto spôsobom v Európe. V domácej lige sa nám darí, sme konkurencieschopní. Musíme to preniesť aj do európskych súťaži. Odveta? Škoda, že sme v závere dostali tretí gól. Vyhrať v Lipsku 3:0 bude veľmi ťažké," poznamenal prostredníctvom svojej oficiálnej stránky sklamaný Marek Hamšík.

 

 

Dánsky klub sa ujal vedenia zásluhou Viktora Fischera. Španieli ešte do prestávky dokázali otočiť skóre, keď sa presadili Saúl Ňiguez a Kevin Gameiro. Ďalšie zásahy hostí pridali v druhom polčase Antoine Griezmann a Vitolo. "Výsledok je spravodlivý. Keď natrafíte na mužstvo, ktoré je lepšie, musíte to prijať. Táto prehra pravdepodobne znamená náš koniec v EL," priznal podľa webu bold.dk strelec jediného zásahu Kodane Fischer.

Český zástupca Viktoria Plzeň remizoval 1:1 na pôde srbského Partizana Belehrad. Domácich dostal do vedenia bývalý útočník Ružomberka a Zlatých Moraviec Léandre Tawamba. Hostia vyrovnali v druhom polčase zásluhou Radima Řezníka. V základnej zostave Plzne odohral celé stretnutie slovenský reprezentant Patrik Hrošovský, Marek Bakoš a Matúš Kozáčik do zápasu nezasiahli. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies