Marek Čech o krok bližšie k pôsobeniu v Come

NETKY.SK • 26 Február 2016, 09:30 • 2 min
Marek Čech o krok bližšie k pôsobeniu v Come

COMO - Slovenský futbalový veterán Marek Čech je ešte o krok bližšie k dohode s talianskym druholigovým klubom Como Calcio.

slovakia

left justify in out

V stredu absolvoval lekársku prehliadku, už druhý deň sa pripravoval s tímom, schyľuje sa k podpisu vzájomnej zmluvy a do úvahy prichádza debut budúci utorok v domácom zápase Serie B proti Lancianu, referuje web ilgiorno.it.

Tridsaťtriročný univerzál ľavej strany ihriska Marek Čech v minulosti pôsobil v Interi Bratislava, Sparte Praha, FC Porto, West Bromwichi Albion, Trabzonspore, Bologni a Boaviste Porto. Zatiaľ posledný súťažný duel si pripísal 23. mája 2015. Como aktuálne figuruje na poslednej 22. priečke v tabuľke Serie B. Po 27. kole má 21 bodov za bilanciu 3-12-12 pri skóre 23:42. V sobotu 27. februára o 15.00 h sa predstaví na pôde Brescie, s ktorou v októbri doma prehralo 1:3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies