Marek Čech končí v Boaviste Porto

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:05 • 2 min
Marek Čech končí v Boaviste Porto

PORTO - Skúsený slovenský futbalista Marek Čech ukončil svoje pôsobenie v portugalskom klube Boavista Porto. Ako uviedol portál O Jogo, vedenie klubu z Estádio do Bessa sa rozhodlo neobnoviť zmluvy trojici hráčov, okrem Čecha aj obrancovi Joaovi Diasovi a brazílskemu útočníkovi Bobovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Trebišova Čech sa stal futbalistom Boavisty začiatkom januára tohto kalendárneho roka. Podľa portálu Mais Futebol nastúpil v 16 súťažných stretnutiach, v ôsmich figuroval v základnej zostave. Čech dovedna absolvoval v drese Boavisty 794 minút, strelil jeden gól do siete Vitórie Guimaraes. Jeho teraz už bývalý zamestnávateľ obsadil v nedávno skončenej sezóne 13. miesto v najvyššej portugalskej súťaži.

 

V minulosti hrával Marek Čech aj za slávnejší portský klub FC, Bolognu, Trabzonspor, West Bromwich Albion, Spartu Praha a Inter Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies