Marek Bartánus nedohral finálovú sériu play-off

NETKY.SK • 5 Máj 2018, 09:01 • 2 min
Marek Bartánus nedohral finálovú sériu play-off

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejista HC ’05 iClinic Banská Bystrica Marek Bartánus nedohral finálovú sériu play-off, v ktorej jeho mužstvo uspelo v súboji s Duklou Trenčín 4:3 na zápasy a obhájilo majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Pre zranenie ruky vynechal posledné dva zápasy. "Na ukazováku ľavej ruky som mal triešťivú zlomeninu," prezradil pre denník Šport Bartánus, ktorý čaká aj operácia kolena: "V uplynulej sezóne som s ním mal problémy, chcem si ho dať do poriadku. V pondelok ma budú operovať v Šaci. Pôjde o artroskopický zákrok."

Rodák z Liptovského Mikuláša zatiaľ nevie, kde bude pôsobiť v nasledujúcom ročníku. V hre je aj možnosť jeho návratu po roku späť do Košíc. "Netajím, funkcionári Košíc ma kontaktovali, ale zatiaľ som nedostal od nich žiadnu ponuku," poznamenal pre sobotňajšie vydanie Športu k tejto téme 31-ročný útočník.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies