Marek Bakoš si obnovil zranenie členka

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 09:32 • 2 min
Marek Bakoš si obnovil zranenie členka

WESTENDORF - Slovenský futbalový reprezentant Marek Bakoš z Viktorie Plzeň si obnovil zranenie členka a hrozí, že nestihne úvod novej sezóny. Tridsaťročný útočník sa zranil v závere utorkového prípravného duelu na sústredení v rakúskom Westendorfe proti rumunskému prvoligovému klubu CFR Kluž (4:1), v ktorom strelil jeden z gólov svojho mužstva.

slovakia

left justify in out

S bolestivou grimasou odišiel za postrannú čiaru a ľahol si na trávnik. "Markovi sa, bohužiaľ, neustále obnovuje zranenie členka, aj keď si nemyslím, že je to také zlé ako na začiatku prípravy. Nie je však dôvod, aby sme mu robili za každú cenu obstreky a nútili ho hrať posledných pätnásť minút," povedal pre web iSport.cz tréner Plzne Pavel Vrba.

FC Viktoria nastúpi v piatok 12. júla na domácom štadióne v Plzni v boji o český Superpohár proti víťazovi Pohára Českej pošty FK Baumit Jablonec. V utorok 16. júla odohrajú "viktoriáni" v domácej Doosan Arene prvý zápas 2. predkola Ligy majstrov proti bosnianskemu tímu FK Željezničar Sarajevo. Podľa iSport.cz by v prípade Bakošovho členka nemalo ísť o väčšie poškodenie a existuje nádej, že by mohol byť Slovák do prvého duelu Ligy majstrov v poriadku. Bakoš má problémy s členkom od zápasu 28. kola českej ligy v Olomouci, kde mu ho pri výskoku prišliapol protihráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies