Marchisio bude Juventusu chýbať štyri až päť týždňov

NETKY.SK • 20 August 2013, 08:30 • 2 min
Marchisio bude Juventusu chýbať štyri až päť týždňov

TURÍN - Stredopoliar talianskeho futbalového majstra Juventusu Turín Claudio Marchisio bude pre zranenie pravého kolena chýbať svojmu klubu štyri až päť týždňov a pravdepodobne nestihne ani kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá sveta.

slovakia

left justify in out

Marchisio sa zranil po hrubom zákroku Stefana Radua v 21. minúte zápasu o Taliansky superpohár, v ktorom Juventus zdolal Lazio Rím 4:0 a na ihrisku ho vystriedal Paul Pogba. "Marchisio podstúpil vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktoré odhalilo poškodenie väzov v kolene. Chýbať bude 30 až 35 dní," uviedol klubový web www.juventus.com.

Dvadsaťsedemročný futbalista patrí k oporám tímu a veľkou mierou sa zaslúžil o zisk dvoch titulov Juventusu po sebe. Turínsky klub začína novú sezónu Serie A najbližšiu nedeľu doma proti Sampdorii Janov. Marchisio pravdepodobne vynechá v talianskej reprezentácii aj dva kvalifikačné zápasy o postup na MS proti Bulharsku a Česku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies